Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Γιουκσέλ Γιλντιρίμ: «Θα χτίσουμε μια γέφυρα φιλίας από τη Σαμψούντα μέχρι την Αθήνα»

Τέσσερις μεταγραφές  ενόψει Παναθηναϊκού προανήγγειλε ο Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, πρόεδρος της Σαμσουνσπόρ,  ομάδα που θα αντιμετωπίσουν (21 και 28/8) οι «πράσινοι» στα playoffs του Europa League.

  «Ελάτε, αποδεχτείτε το ήδη. Κανείς σας δεν το περίμενε αυτό. Θα υπογράψουμε τέσσερις νέους παίκτες, αν θέλει ο Θεός. Μαντέψτε ποιος θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με το έμβλημα του Ατατούρκ;», έγραψε ο πρόεδρος της Σαμσούνσπορ στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν την υποβολή της λίστας της ομάδας στην UEFA.

 Ο τερματοφύλακας Νόελ Τόρνκβιστ, ο μέσος Έιουπ Αϊντίν, ο επιθετικός μέσος Αλφόνσο Σόουσα, ο εξτρέμ Βάτσλαβ Τσέρνι, ο επιθετικός Σιμόν Μπανζά, ο σέντερ μπακ Τόνι Μπορέβκοβιτς, ο επιθετικός Σίλας Κατόμπα-Μβουμπά, ο επιθετικός Κελεχί Ιχεανάτσο, ο εξτρέμ Ντένις Σουάρες και ο μέσος Σαλίχ Ουτσάν  αναφέρονται ως  πιθανοί υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας «hurriyet»  

 Μιλώντας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: 
 «Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι η ειρήνη και η καρδιά του η αδελφοσύνη. Θα χτίσουμε μια γέφυρα φιλίας από τη Σαμψούντα, μέχρι την Αθήνα.  Και με τα λόγια της Σαμσουνσπόρ μας: Ανταγωνισμός στο γήπεδο, φιλία στις κερκίδες»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

randomness