Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το ματς του Σαββάτου (5/5) με την ΑΕΛ - Φιλικό με τον Φωκικό την Τετάρτη (9/5)
Χωρίς τους τραυματίες Καραγιάννη, Κουτρομάνο και τον ανέτοιμο Μπλάζιτς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Λαμία την ΑΕΛ στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν το απόγευμα του Σαββάτου (5/5, 19:00).
Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (4/5), ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας και είναι οι ακόλουθοι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ.
Την Τετάρτη (9/5) φιλικό-φιέστα για τον Φωκικό με τον ΠΑΣ Λαμία
Ο Φωκικός στέφθηκε πρωταθλητής στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φωκίδας και θέλει να πανηγυρίσει την επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό, η ομάδα της Άμφισσας, «έκλεισε» φιλικό για την ερχόμενη Τετάρτη (9/5) με τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο της Άμφισσας ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα βραβευθεί και ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όπως και ο ποδοσφαιριστής της φθιωτικής ομάδας, Κώστας Μπουλούλης.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

