Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ευρωπαϊκή Super League ετοιμάζει την αντεπίθεσή της

Η ευρωπαϊκή Super League (ESL) ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Όπως ισχυρίζονται οι «Financial Times», Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι σύλλογοι που δεν έκαναν πίσω μετά τις απειλές της UEFA, είναι έτοιμοι να δώσουν νέα πνοή στο πολυσυζητημένο έργο. Οι πρόεδροι των τριών συλλόγων, Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ιδέα της νέας διοργάνωσης και συναντήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο για να συζητήσουν το θέμα, κάνοντας στη συνέχεια με περαιτέρω επαφές, που αναμένεται να συνεχίσουν το νέο έτος, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα, Calcio e finanza.  

Η ιδέα είναι να επανεξεταστεί η διοργάνωση από νομική και οργανωτική άποψη, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες από τους φορείς που εποπτεύουν το ποδόσφαιρο και για να γίνει το τουρνουά πιο ελκυστικό για τους φιλάθλους.

Για το λόγο αυτό, όπως επισημαίνει η «Mirror», οι τρεις σύλλογοι στράφηκαν και στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Flint, προκειμένου να διομορφώσουν μία νέα εικόνα , μετά την αποτυχία του πρώτου έργου και να δημιουργήσουν ένα εμπορεύσιμο προϊόν. Η εταιρεία δημοσίων σχέσων, συνέταξε ένα σχέδιο παρουσίασης με τίτλο: «Ανοίγοντας το δρόμο για τη Super League. στρατηγικές για ανασυγκρότηση, επανεκκίνηση και θρίαμβο» και είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μεγάλη εκστρατεία που θα υπογραμμίσει τη μονοπωλιακή θέση της UEFA, περιγράφοντας το σχέδιο της ESL ως τη μόνη εναλλακτική λύση για να σωθεί το ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων