Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Μασταντουόνο έως το 2031

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και με τη... βούλα είναι από το μεσημέρι (13/6) ο Φράνκο Μασταντουόνο. Το νέο μεγάλο αστέρι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» και θα φορά τη φανέλα της έως τις 30 Ιουνίου 2031.

Παρά την προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να μπει «σφήνα» στη διεκδίκηση του, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της τον 17χρονο Αργεντινό επιθετικό μέσο. Η Ρεάλ σκοπεύει να τον παρουσιάσει στις 15 Αυγούστου, όταν ο νεαρός άσος γιορτάσει τα 18 του χρόνια και με αυτό τον τρόπο η μεταγραφή θα τηρήσει τους κανονισμούς της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Το κόστος της μεταγραφής, μετά την παρέμβαση της Παρί, έχει εκτιναχθεί στα 52 εκατ. ευρώ. 

Στη σχετική ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται: 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο Φράνκο Μασταντουόνο θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τις επόμενες έξι σεζόν, από τις 14 Αυγούστου 2025 έως τις 30 Ιουνίου 2031.

Ο Μασταντουόνο αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ μεταξύ 2019 και 2024 και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024-2025. Τον Φεβρουάριο του 2024, έγινε ο νεότερος σκόρερ στηνιστορία της Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργεντινής.

Στα 17 του χρόνια, είναι επίσης ο νεότερος παίκτης που έπαιξε επίσημο αγώνα για την εθνική ομάδα της Αργεντινής σε ολόκληρη την ιστορία της».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων