Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κετσπάγια: «Δεν δούλεψε τίποτα»

Μετά τη νίκη επί της Ελλάδας η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή στην Πρίστινα από το Κόσοβο με 5-1 και τερμάτισε στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου στη Γ' κατηγορία του Nations League και δεν απέφυγε τα μπαράζ παραμονής τον Μάρτιο του 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του:
    «Μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα, δεν ανταποκριθήκαμε στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. Δεν δούλεψε τίποτα, ούτε άμυνα, ούτε κέντρο ούτε επίθεση παρά το ότι την πρώτη φάση την δημιουργήσαμε εμείς. Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα, σε τέσσερις μέρες να παίξεις δύο παιχνίδια. Δεν είναι έτοιμοι οι παίκτες γι' αυτά τα παιχνίδια, ειδικά οι νέοι που έχουμε στην ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας δύο φιλικά, να δούμε κάποια άλλα πράγματα και κάποιους άλλους παίκτες.»

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...