Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟΛ - Απέκτησε την Καρολίν Λίβινγκστον

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΑΟ Λαμίας το Σάββατο (6/8) ανακοινώνοντας την απόκτηση της Καρολίν Λίβινγκστον.

Η Καναδή ακραία - που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γαλλία ενώ διαχρονικά έχει αγωνιστεί σε ομάδες του Καναδά, της Ελβετίας και της Ινδονησίας - αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της λαμιώτικης ομάδας για να πετύχει τους στόχους της στη φετινή Volley League στην οποία θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. 

 

Η ανακοίνωση του ΑΟΛ αναφέρει:

 

"Το Δ.Σ του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει μια παγκοσμίου φήμης αθλήτρια , την Καναδή ακραία Livingston Caroline για την ενίσχυση της ομάδας στα άκρα, μέλος της Εθνικής ομάδας του Καναδά. Γεννήθηκε στη Μ. Βρετανία στις 2 Απριλίου του 1996 με ύψος 1.88μ., έχει πολύ καλή υποδοχή και είναι πολύ αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων πάνω στο φιλέ, έχει αγωνιστεί διαχρονικά σε ομάδες όπως η QUEEN’S UNIV στον Καναδά (2014 -2015 & 2018 -2019), η VOLLEY LUGANO στην Ελβετία (2019 – 2020), η JAKARTA BNI46 στην Ινδονησία (2019 – 2020), η MUNICIPAL OLYMPIQUE MOUGINS στη Γαλλία (2020 – 2022). Φέτος θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών που θα γίνει στην Πολωνία από τις 23/9 έως στις 2/10 με την Εθνική Ομάδα του Καναδά!

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 καλωσορίζει την Caroline στην πόλη μας και στην οικογένειά του και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και να πραγματοποιήσει με την ομάδα μας όλα της τα όνειρα!".

Μετά την συμφωνία με την ομάδα μας η Caroline δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που μου δίνεται να ενταχθώ φέτος στην ομάδα του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Αυτή θα είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα και θέλω πραγματικά να κάνω ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα, να εργαστούμε σκληρά κι αρμονικά ώστε να χτίσουμε και να βελτιώσουμε ό,τι πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν».


 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...