Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Μπακς – Τίμπεργουλβς 110-103: Αντετοκούνμπο – Πόρτερ εξερράγησαν, μυθική ανατροπή από το -24 το Μιλγουόκι

Μυθική ανατροπή από το -24 για τους Μπακς, με το δίδυμο Πόρτερ – Αντετοκούνμπο να κάνει πράγματα και θαύματα απέναντι στους Τίμπεργουλβς (110-103). Τρίτο σερί triple-double ο Γιάννης, γύρισε καυτός μετά από τιμωρία 25 αγώνων ο Μπόμπι Πόρτις.

 Ο αγώνας των Μπακς με τους Τίμπεργουλβς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/4), είχε άρωμα playoffs. Η Μινεσότα προηγήθηκε με 24 πόντους, δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, εκεί όμως το Μιλγουόκι πάτησε το γκάζι και με μυθικό ξέσπασμα από τους Κέβιν Πόρτερ – Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε την ανατροπή για να πάρει μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες της σεζόν.

Στο 45-34 ανέβηκαν τα Ελάφια (25-14 εντός και 19-20 εκτός έδρας), με τον Greek Freak να γράφει το τρίτο σερί triple-double, αυτή τη φορά χωρίς να κάνει λάθος (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ). Και τρίποντο έβαλε στο 23-0 της ομάδας του, η οποία μετέτρεψε το 71-95 στο 94-95, πριν κάνει την ολική ανατροπή με τον Πόρτερ να παίζει με εξωπραγματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ SPORTS24.GR