Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Φέτερ 92.14μ στη Λουκέρνη: «Η οργάνωση και η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια»

Ο Γερμανός Γιοχάνες Φέτερ αναδείχθηκε νικητής στον ακοντισμό στο μίτινγκ της Λουκέρνης με 92.14μ, σημειώνοντας μία ακόμη μεγάλη βολή στη σεζόν (έχει φέτος 96.29μ από τις 29 Μαϊου στο Χορζόφ της Πολωνίας) και με την σταθερότητα που δείχνει, έβαλε υποθήκη για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για 7η φορά φέτος είχε βολή πάνω από τα 91.00 μέτρα

Ο Φέτερ επέστρεψε φέτος στη Λουκέρνη, στην πόλη όπου σημείωσε το πρώτο του εθνικό ρεκόρ στον ακοντισμό με 94,44μ το 2017, ένα μήνα πριν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. «Η Λουκέρνη είναι για μένα σαν να βρέθηκα στο σπίτι μου και χαίρομαι που επέστρεψα σε αυτόν τον χώρο», είπε. «Η οργάνωση και η ατμόσφαιρα είναι τέλεια. Οι θεατές δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

«Δεν ήταν εύκολο να κάνεις βολές απόψε (σ.σ. ο αγώνας έγινε υπό βροχή). Θα ήθελα να φέρω ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά το σώμα μου ήταν πολύ κουρασμένο μετά το 93,59 που έκανα στο Κουορτάνε της Φινλαδίας πριν από τρεις ημέρες. Είμαι χαρούμενος πάντως που κατάφερα να αποδώσω καλά και έριξα πάνω από 92 μέτρα», είπε ο Γερμανός αθλητης.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness