Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Γιάννης Κορακίδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κ20 στην σφυροβολία με 79,11μ.

Ο Γιάννης Κορακίδης ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, καθώς εδώ και λίγες ώρες, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο νεαρός ρίπτης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, που φιλοξενείται στην πόλη Κάλι της Κολομβίας, καθώς με βολή στα 79 μέτρα και 11 εκατοστά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά, ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας, ακύρωσε την σπουδαία βολή του Ελληνα πρωταθλητή, που συνιστά και την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο.

Ομως μετά την άμεση κινητοποίηση του επικεφαλής ΓΓ του ΣΕΓΑΣ, Γιώργου Γιατρουδάκη και του τεχνικού διευθυντή, Στέφανου Ματάκη, οι οποίοι κατέθεσαν προφορική ένσταση και ζήτησαν να δουν και να αναλυθεί το βίντεο, ο Κορακίδης δικαιώθηκε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Γιάννης Κορακίδης, αθλητής του Γιάννη Χρίστογλου, έστειλε διαδοχικά την σφύρα του στα 73.84μ, Χ, 69.80μ, Χ 75.59μ, 79.11μ και Χ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Φινλανδος, Μαξ Λαμπίνεν με 76.33μ. και το χάλκινο, ο Κύπριος, Ιωσήφ Κεσίδης με 76.32μ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

 

Απόψεις

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων...
randomness