Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι Αγγλοι διεθνείς θα συνεχίσουν να γονατίζουν

    Ο αμυντικός της εθνικής Αγγλίας, Τάϊρον Μινγκς, ανακοίνωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του, θα συενχίσουν να γονατίζουν πριν την έναρξη των αγώνων στο EURO, παρά τις όποιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει αυτή η πρωτοβουλία ενάντια στον ρατσισμό και στις διακρίσεις.

    
    Η Βρετανή υπουργός Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ, εξέφρασε την περασμένη Δευτέρα (14/6) την αντίθεση της, δηλώνοντας πως δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, γεγονός που δεν... πτόησε τοον Μινγκς και τους Αγγλους διεθνείς.


    «Όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώμη τους. Η υπουργός Εσωτερικών, είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που αντιτίθενται στην γονυκλισία ή που αρνούνται να την υπερασπισθούν», σχολίασε ο 28χρονος αμυντικός της Αστον Βίλα και πρόσθεσε: «Έχουμε τις δικές μας πεποιθήσεις για το τι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ως παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν και να υπερασπιστούν αυτό που πιστεύουμε. Στο Γουέμπλεϊ, υπήρξε μια εξαιρετικά θετική αντίδραση στην χειρονομία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εκλείψει η μειονότητα που αρνείται να αποδεχτεί τους λόγους ή δεν συμφωνεί με αυτήν». 

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

randomness