Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωση συνεργασίας με Μιχάλη Γρηγορίου

Με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ Λαμία, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (5/5) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η φθιωτική ΠΑΕ. 

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" αφού κατάφερε να φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, το φετινό στόχο της ομάδας, δηλαδή την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Πανουργιά Παπαϊωάννου και οι δύο πλευρές, αφού συζήτησαν και τα βρήκαν σε όλα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

«Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον κ. Γρηγορίου καθώς και στους συνεργάτες του καλή συνέχεια στο έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!».

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων