Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Βλέπει» δυνατά τον Πραξιτέλη Βούρο για την άμυνα

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει επικεντρωθεί στον μεθαυριανό (21/5, 20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να «τρέχουν» πολλά πράγματα, όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στα δε μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός έχει «τσεκάρει» περιπτώσεις κι απ' την εγχώρια αγορά, με το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών των ανθρώπων του «τριφυλλιού» απ' την Ελλάδα.

Οι «πράσινοι» θα κινηθύν δεδομένα -τουλάχιστον για έναν- στόπερ το προσεχές καλοκαίρι και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας, ενδιαφέρει «ζεστά» τον Παναθηναϊκό.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2020 με τον ΟΦΗ υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον ένα χρόνο, απ' τη στιγμή που θα έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ο παίκτης, δεσμεύεται πλέον για άλλον ένα χρόνο με τους Κρητικούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές και με τις δύο πλευρές (ΟΦΗ και παίκτη) και μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, απ' τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα εντείνει τις προσπάθειες για να προχωρήσει στην απόκτηση του Βούρου, ενισχύοντας μεταξύ άλλων και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθεθιμένοι να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά κι «έμψυχα» ανταλλάγματα με κάποιους απ' τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων, όπως φάνηκε και με την παραχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη προς τον ΟΦΗ στα τέλη Ιανουαρίου. 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ