Αράχωβα: Οργή για το νεκρό χάσκι – Τι λέει ο δήμαρχος
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασανιστή του σκύλου χάσκι στην Αράχωβα. Πού στρέφουν τις έρευνές τους οι Αρχές. Ο δήμαρχος μιλά για πρώτη φορά.
Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο θάνατος του χάσκι στην Αράχωβα, που βασανίστηκε άγρια και κακοποιήθηκε βάναυσα από άγνωστο, με τον σκύλο να υποκύπτει στα τραύματα του λίγες ώρες μετά.
Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραμένει άφαντος, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να καταγγέλλουν πως επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης. “Είμαι έξαλλη με την προσπάθεια συγκάλυψης”, δήλωσε χθες η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.
Η Κλεονίκη Τόλα, κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι, περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, όσα αντίκρισε. “Έχω δει κακοποιήσεις, πολυτραυματίες από τροχαία, από δηλητηριάσεις, από δαγκώματα σκύλων. Τέτοια κακοποίηση και με ανθρώπινη παρέμβαση δεν έχω ξαναδεί στα 30 χρόνια καριέρας” δήλωσε χθες.