Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δικαστήριο βάζει στον πάγο την απόφαση Κεραμέως να θέσει σε δυνητική αργία πολύτεκνο εκπαιδευτικό

Το Διοικητικό Εφετείο Πατρών έβαλε στον πάγο την απόφαση Κεραμέως να θέσει σε δυνητική αργία πολύτεκνο εκπαιδευτικό από το Αγρίνιο.

Μία δεύτερη, μεγάλη νίκη κατά της απόφασης Κεραμέως να τον θέσει σε δυνητική αργία πέτυχε την Τρίτη ο εκπαιδευτικός από το Αγρίνιο Κώστας Κορδάτος.

Με απόφαση της Προέδρου του 1ου τμήματος Διακοπών του Διοικητικού Εφετείου Πατρών (και μετά από νέα στοιχεία που προσκόμισε ο εκπαιδευτικός) δόθηκε τελικά προσωρινή εντολή για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης Κεραμέως με την οποία ο κ. Κορδάτος έμπαινε σε δυνητική αργία (χάνοντας, έτσι, τα 2/3 των αποδοχών του).

 

Δικαστήριο βάζει στον πάγο την απόφαση Κεραμέως να θέσει σε δυνητική αργία πολύτεκνο εκπαιδευτικό

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία έρχεται και βάζει φρένο σε μία κατάφορα άδικη απόφαση της Υπουργού Παιδείας με την οποία εξάντλησε την αυστηρότητά της πάνω σ' έναν πολύτεκνο και πολύπειρο εκπαιδευτικό της τεχνικής εκπαίδευσης.

Το θέμα του κ. Κορδάτου είχε αναδείξει μόλις τη Δευτέρα το NEWS 24/7 με αναλυτικό ρεπορτάζ.

 

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων