Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φ. Γεννηματά: Καθολικός εμβολιασμός, στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον τουρισμό, για να ανοίξει με ασφάλεια

To «άνοιγμα» του τουρισμού και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων, απασχόλησαν διαδοχικές τηλεδιασκέψεις της Φώφης Γεννηματά με εκπροσώπους των ξενοδόχων από τουριστικές περιοχές της χώρας, αλλά και εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και σωματείων των ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Στις συζητήσεις ήταν παρόντες οι αρμόδιοι βουλευτές, Γιώργος Φραγγίδης και Δημήτρης Μπιάγκης και ο γραμματέας του Τομέα Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.
Η κ. Γεννηματά δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων ότι «το “ άνοιγμα” του ελληνικού Τουρισμού γίνεται και εφέτος με μεγάλες δυσκολίες λόγω της πανδημίας, που εντείνονται όμως από τις ανεπάρκειες και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης», επισημαίνοντας τα προβλήματα που προκάλεσε η απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας, να τοποθετήσει την Ελλάδα σε πορτοκαλί χώρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Παρασκευής 14 Μαΐου.

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness