Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιώργος Μουλκιώτης: 40.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών με ευθύνη της κυβέρνησης

Για μη ορθολογική κατανομή των παιδιών ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών κατηγορεί την κυβέρνηση ο βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Περίπου 40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023, σύμφωνα με τον βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος ΑλλαγήςΓιώργο Μουλκιώτη.

«Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα» τονίζει σε ανακοίνωσή του

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Γ. Μουλκιώτη:

«Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η πρόβλεψή μας, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023.

40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023.

Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.

Για το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική.»

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness