Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Φώφη κάνει(;) πίσω – Ο Χάρης θα είναι(;) υποψήφιος

Ούτε τέσσερις ημέρες δεν έχουν μείνει καλά-καλά από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, που οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να καταθέσουν τις 5.000 υπογραφές μελών που απαιτούνται από το Καταστατικό, ώστε να εγκριθεί η υποψηφιότητά τους για την αρχηγία του κόμματος.
 
Στο παρασκήνιο εντείνονται οι πιέσεις προς τον Χάρη Καστανίδη να χαμηλώσει τους τόνους, ενώ η αλλαγή του εγγράφου στήριξης της υποψηφιότητας, με την οποία αυτομάτως όποιος υπογράφει υποβάλλει και αίτηση εγγραφής μέλους στο ΚΙΝΑΛ, γεγονός που συμβάλλει στην αποφόρτιση του πολύ έντονου κλίματος.
 
Επίσης, στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά έχουν καταλάβει πως τυχόν αποκλεισμός του Χάρη Καστανίδη ως υποψηφίου, θα στοιχίσει ιδιαίτερα στη Φώφη Γεννηματά, πολύ περισσότερο από τις ψήφους που της κόβει στο παπανδρεϊκό στρατόπεδο.
 
Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης, άλλωστε, πιέζουν να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός από τη Θεσσαλονίκη (αφού κόβει ψήφους από την Γεννηματά τους συμφέρει, καθώς ενισχύονται οι πιθανότητες το ζευγάρι που θα διεκδικήσει την ηγεσία τη δεύτερη Κυριακή να είναι οι δυο τους), έστω και αν γίνουν κάπως τα «στραβά μάτια» με το Καταστατικό!
 
Ο Χάρης Καστανίδης, ως μια κίνηση καλής θέλησης, ανέβαλε τη δημοσιοποίηση των  5.000 υπογραφών που έχει συγκεντρώσει και που αρχικά προγραμμάτιζε να τις καταθέσει σήμερα.
 
Όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Καστανίδης με την πολιτική βούληση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Χαριλάου  Τρικούπη θα είναι υποψήφιος, όμως κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με σιγουριά πώς θα αντιδράσει η Φώφη Γεννηματά σε περίπτωση που αισθανθεί ότι από την όλη διαδικασία μπορεί να βγει τσαλακωμένη..,.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.