Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ιωάννινα: Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στον σμηναγό Δημήτρη Πέτρου

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και η τοπική κοινωνία αποχαιρετούν σήμερα τον 37χρονο Σμηναγό και Ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας Δημήτριο Πέτρου. Ο Δημήτριος Πέτρου αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τη μικρή τους κόρη, ενώ ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, την Κατσικά και την Πολεμική Αεροπορία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Κατσικά Ιωαννίνων.

 

Η σορός του 37χρονου αξιωματικού θα βρίσκεται στον ναό από τις τρεις και μισή, προκειμένου όσοι επιθυμούν να μπορέσουν να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στον Κατσικά.

Ο Δημήτριος Πέτρου έχασε τη ζωή του μαζί με τον 40χρονο Επισμηναγό Ιωάννη Μπλέσια, όταν το F-4 Phantom στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Τανάγρα κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week, το περασμένο Σάββατο.

Η κηδεία του Σμηναγού είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη, όμως αναβλήθηκε καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού.

ΠΗΓΗ ERTNEWS.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness