Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καταγγελίες για κινητό Ανδρουλάκη: Ο Τσίπρας χαίρεται και θέλει να «αγκαλιάσει» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Ευκαιρία για να κοπούν οι -όποιες- «γέφυρες» μεταξύ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και του μεγάρου Μαξίμου θεωρεί την απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Η ηγεσία της Κουμουνδούρου εκτιμά ότι η υπόθεση, όπως εξελίσσεται, θα οδηγήσει σε «βεντέτα» του Ανδρουλάκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που θα οδηγήσει σε κάποιο χρόνο -και μάλιστα πριν τις εκλογές- τη Χαριλάου Τρικούπη να αποκλείσει κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία εφόσον στις κάλπες δεν βγαίνουν τα κουκιά για αυτοδυναμία.
 
Δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ «σηκώνει» περισσότερο το θέμα των καταγγελιών Ανδρουλάκη απ’ ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ενώ απαρατήρητη δεν περνάει και η σύγκλιση του Χάρη Καστανίδη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής- ουσιαστικά λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα.
 
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάντως, αναμένεται να συνεχίσει να σηκώνει πολύ τους τόνους στο θέμα, καθώς εκτιμά ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει και την πτώση που παρατηρείται για το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις