Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Κυρ. Βελόπουλος: Θλίψη διότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν δεν υλοποίησαν τη σύμβαση 717

   

Πυρά κατά της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, εκτόξευσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση που εξελίσσεται στη Βουλή, επί του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής για την παραπομπή του Κ.Αχ.Καραμανλή.

Ειδικότερα, ο Κυρ. Βελόπουλος ανέφερε: «Σήμερα, μόνο θλίψη και απογοήτευση αισθανόμαστε, που γίνεται οργή. Θλίψη διότι από τον Μάρτιο του 2023 τα λέγαμε. Διότι όλα τα κόμματα ήταν απέναντί μας, ενώ η δικαιοσύνη έκρυψε στοιχεία και η αστυνομία εξαφάνισε έγγραφα. Θλίψη διότι η κυβέρνηση άλλαζε τα πορίσματα όταν δεν την βόλευαν, μπάζωσε τον χώρο του εγκλήματος. Θλίψη διότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν δεν υλοποίησαν την σύμβαση 717. Διότι οι βουλευτές βάζουν το κόμμα πάνω από τον άνθρωπο. Διότι δύο χρόνια μετά δεν βρέθηκαν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Θλίψη γιατί και οι συγγενείς δεν ενώθηκαν μέσα στην οδύνη τους».

Ακολούθως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε: «Θλίψη, γιατί στο έγκλημα των Τεμπών δεν ακολουθήθηκε κανένα πρωτόκολλο. Γιατί ο αρμόδιος υπουργός ενημέρωνε με mail το Μαξίμου για το μπάζωμα. Θλίψη, γιατί δεν αφήσατε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να ψάξουν στα συντρίμμια. Γιατί το ίδιο βράδυ άσχετοι αλλοίωσαν τον τόπο του εγκλήματος. Γιατί φτιάξατε μαϊμού βίντεο και όχι της ίδιας ημέρας. Αποκρύψατε το φορτίο του τραίνου, γιατί δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις, γιατί ο ανακριτής δεν επέτρεψε να γίνουν εκταφές των θυμάτων. Θλίψη γιατί μεταφέρατε οστά και νεκρούς 12 χιλιόμετρα μακριά, γιατί δεν αγγίξατε την εταιρεία "ZIP MONITOR". Γιατί με απόφαση της κυβέρνησης στις 27 Δεκεμβρίου 2019 εξαίρεσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την υποχρέωση της αποζημίωσης των επιβατών. Θλίψη γιατί η κυβέρνηση έβαζε τα τρολ της να βρίζουν τους συγγενείς. Θλίψη γιατί, ενώ τα τραίνα είναι επικίνδυνα, επιτρέπετε να κυκλοφορούν ακόμα».

Όσον αφορά στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Κυρ.Βελόπουλος σημείωσε: «Σας λέγαμε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2024. Σας λέγαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ είναι μπλεγμένο σε αυτό το σκάνδαλο. Φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Ψαχτείτε στο ΠΑΣΟΚ γιατί μπορεί να μην είναι 1-2 άτομα που μετέχουν στο σκάνδαλο. Μπορεί να είναι περισσότερα».

Παράλληλα, αναφερόμενος σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο μπήκε πωλητήριο στο σπίτι του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο Κυρ.Βελόπουλος είπε: «Εβγαλε πωλητήριο του σπιτιού του ο μέντορας του κυρίου Μητσοτάκη. Και θέλει η κυβέρνηση να το αγοράσει για να το κάνει μουσείο. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να σπαταληθούν για να αγοραστεί το σπίτι του Σημίτη, του αρχιερέα της διαπλοκής».

Αμέσως μετά ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: «Κάνετε πως δεν ακούτε τις κραυγές των Ελλήνων. Εσείς κάνετε διακοπές στα Κουφονήσια και στη χλιδή, ενώ οι Έλληνες στα μπαλκο-νήσια και στο α-πένταρο γαλάζιο. Διότι απένταρους τους κάνατε. Φτιάξατε την Ελλάδα της απελπισίας, του αδιεξόδου και της τραγωδίας. Κύριοι της ΝΔ, στόχος σας δεν πρέπει να είναι να παραμείνετε ζωντανοί ως κυβέρνηση, αλλά να παραμείνετε άνθρωποι».

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τα θαλάσσια πάρκα, σημείωσε: «Πέρα από την φαρσοκωμωδία του πρωθυπουργού περί θαλασσίων πάρκων, έχουμε ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών και εσείς χρησιμοποιείται μόνο τα 50; Γιατί; Και φωνάζετε ότι η Chevron θα μας σώσει. Αν περιμένετε από τρίτους να μας σώσουν κάνετε λάθος. Πάντα οι σύμμαχοι μας πουλούσαν. Μόνον ο Έλληνας μπορεί να σώσει την Ελλάδα και να διαφυλάξει την πατρίδα».

Τέλος, ο Κυρ. Βελόπουλος ανέφερε: «Κύριοι, αυτό είναι το πόρισμά σας, που μας το μοιράσατε. Το καταθέτω στα πρακτικά. Και επειδή εμείς σε αυτό το θέατρο αρνούμαστε να μετάσχουμε, αποχωρούμε για να μην νομιμοποιήσουμε την χάλκευση της αλήθειας. Ντροπή, ντροπή, ντροπή για το κουκούλωμα του εγκλήματος των Τεμπών».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness