Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: «Ακέφαλος» ο ΣΥΡΙΖΑ σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων – Πού θα είναι υποψήφιοι Δούρου και Ηλιόπουλος

Ακέφαλος, αλλά και χωρίς εναλλακτικές λύσεις, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας.

Η Ρένα Δούρου τυπικά προΐσταται της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς η πρώην Περιφερειάρχης προετοιμάζεται για την επάνοδό της στην κεντρική πολιτική σκηνή, επιχειρώντας να διεκδικήσει την είσοδό της στη νέα Βουλή μέσω του Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθηνών!

Ταυτόχρονα είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον, γεγονός που αφήνει χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση από την Κουμουνδούρου στον Γιώργο Πατούλη!

Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Αθηναίων, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ορίσει τον φέρελπι Νάσο Ηλιόπουλο εκπρόσωπο Τύπου.

Η «Ανοιχτή  Πόλη», η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο της πρωτεύουσας, παρά τις προσπάθειες του Νάσου Ηλιόπουλου «να χωρέσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη», να είναι και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο, κατέστη αποδυναμωμένη.

Επιπλέον, ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι πολύ δύσκολο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και πάλι, καθώς το πιθανότερο είναι να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών ή στο Επικρατείας!

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ενώ η κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη Ρένα Δούρου γίνεται γιατί ήταν και πάλι υποψήφια Περιφερειάρχης μετά το Μάτι, για τον Νάσο Ηλιόπουλο γίνεται γιατί δεν τον άφησε στο Δήμο Αθηναίων.

Για τον οποίο Δήμο κάποιοι στην Κουμουνδούρου υποψιάζονται πως εν ευθέτω χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του κόμματος θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παύλο Γερουλάνο

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness