Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Mόνο στο 15minutes.gr: Μετά τον Μητσοτάκη και ο Τσίπρας… τραβάει τα αυτιά – Ποια είναι τα «θύματα»

Οργισμένος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας οπό τα συνεχή αυτογκόλ των στελεχών του κόμματός του και μάλιστα σε μια περίοδο που το κυβερνών κόμμα υφίσταται πιέσεις και φθορά από γεγονότα όπως η Ικαρία, το τρίτο λοκ ντάουν και τώρα η «Μήδεια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει μάλιστα τα χέρια ψηλά από την ποιότητα πολλών στελεχών του κόμματός του, που σε μια περίοδο που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσε να έχει και μικρά έστω δημοσκοπικά κέρδη, δίνουν έδαφος στους αντιπάλους τους είτε να προκαλούν αντιπερισπασμό είτε και να αντεπιτίθενται.

Τελευταίες περιπτώσεις ο πρώην βουλευτής και διευθυντής του κομματικού ραδιοσταθμού «Στον Κόκκινο» Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην βουλευτής και διευθυντικό στέλεχος της Αυγής Γιώργος Κυρίτσης. Ο Νίκος Ξυδάκης, σε κομματική εκδήλωση αποκάλεσε «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ο Γιώργος Κυρίτσης έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Κανένας Δεξιός δεν θεωρεί ότι είναι φιλελεύθερος γιατί τους ενοχλεί η λέξη. Την επικαλούνται μόνο για να το παίξουν πολιτισμένοι στο εξωτερικό ή για να θαμπώσουν κάναν κλωτσησμένο πασόκο. Στο σπίτι ποτέ, γιατί κοιτάει ο παππούς ο ταγματασφαλίτης από το κάδρο στο σαλόνι»!

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes, έγινε έξαλλος με τα νέα αυτογκόλ και τράβηξε το αυτί στα δυο στελέχη-χωρίς να είναι γνωστό εάν τα σχετικά τηλεφωνήματα έκανε ο ίδιος ή, το πιθανότερο, στενοί του συνεργάτες κατόπιν εντολής του.

Στελέχη της Κουμουνδούρου, πάντως, που γνωρίζουν τις σκέψεις του προέδρου του κόμματος, εκτιμούν πως δύσκολα θα αντιμετωπιστούν οι παραφωνίες και κακοφωνίες των στελεχών, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι αυτή είναι η ποιότητα πολλών εκ των προσώπων που πρωταγωνιστούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

ΥΓ1: Στην Κουμουνδούρου «ευγνωμονούν» τη Μήδεια, που δεν επέτρεψε να λάβουν διαστάσεις οι δηλώσεις Ξυδάκη και Κυρίτση!

ΥΓ2: Τόσο ο Ξυδάκης όσο και ο Κυρίτσης ανήκουν στους «53» του Ευκλείδη Τσακαλώτου!

ΠΗΓΗ 15ΜΙΝUTES

    

Αθλητικά

randomness