Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ν. Παναγιωτόπουλος για την 48η επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Υποκλινόμαστε στη μνήμη όλων των τέκνων του Ελληνισμού

"Υποκλινόμαστε στη μνήμη όλων των τέκνων του Ελληνισμού, που με γενναιότητα, ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίστηκαν για το ύψιστο ιδανικό της ελευθερίας. Αποτίουμε φόρο τιμής στους Ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της Κύπρου κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Τιμούμε τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους αγνοούμενους και τους μαχητές. Δεν ξεχνάμε!"

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος πλαισιώνει την ανάρτησή του με φωτογραφία από την περσινή παρουσία του στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης προς τους Αξιωματικούς και Οπλίτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων