Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παίδων Πεντέλης: «Αναμένουμε από αύριο το άνοιγμα της 24ωρης εφημερίας», λέει η Συντονιστική Επιτροπή

Παίδων Πεντέλης: Την επιστροφή του Παίδων Πεντέλης στο πλήρες εφημεριακό του πρόγραμμα αναμένει από αύριο η Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου.

 «Με την υποχώρηση της κακοκαιρίας με το παράταιρο όνομα και το λιώσιμο των πάγων, αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση της τριτοβάθμιας λειτουργίας του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη 27/1/22 με το άνοιγμα της 24ωρης εφημερίας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι είναι αποδείχθηκε ότι «είναι επιχειρησιακά εφικτή η διενέργεια εμβολιασμού του παιδικού πληθυσμού – σε μεγάλη κλίμακα – εκτός των τριτοβάθμιων δομών υγείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για μεταφορά των προγραμματισμένων -για τις 24 & 25/1/22 – εμβολιασμών στο Mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» καταδείχθηκε ότι είναι επιχειρησιακά εφικτή η διενέργεια εμβολιασμού του παιδικού πληθυσμού – σε μεγάλη κλίμακα – εκτός των τριτοβάθμιων δομών υγείας.

Ως εκ τούτου αναμέναμε την άμεση επιστροφή του Νοσοκομείου στο πλήρες εφημεριακό του πρόγραμμα. Ωστόσο, τη Δευτέρα 24/1/22 το Νοσοκομείο δε λειτούργησε σε 24ωρη εφημερία και ενώ το προσωπικό ήταν εκεί με διπλοβάρδιες και τριπλοβάρδιες, η πρόσβαση από δυσχερής αρχικά κατέστη σύντομα αδύνατη.

Με την υποχώρηση της κακοκαιρίας με το παράταιρο όνομα και το λιώσιμο των πάγων, αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση της τριτοβάθμιας λειτουργίας του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη 27/1/22 με το άνοιγμα της 24ωρης εφημερίας».

ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness