Παύλος Μαρινάκης: Να διαγραφεί ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για το αντιδημοκρατικό παραλήρημα
Σκληρή ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Για “αντιδημοκρατικό παραλήρημα” κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου. Ζητάει δε τη διαγραφή του εν λόγω βουλευτή.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:
Εδώ και εβδομάδες παρακολουθούμε την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να καλλιεργήσει ένα κλίμα τοξικότητας και αμφισβήτησης των θεσμών, εργαλειοποιώντας ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο.
Σήμερα η ιστοσελίδα powergame.gr αποκάλυψε ότι ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση, καθύβρισε τον Πρωθυπουργό αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ έκανε λόγο για «συμμορία που μας κυβερνάει», που «ισοπεδώνει τα πάντα στη χώρα και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο γιατί θα έχουμε μία στροφή τέτοια φασιστικού τύπου, που εκπορεύεται από την Αμερική βέβαια και έρχεται προς τα εδώ, και η οποία θα καταλήγει στο δεν μου αρέσει τούτος επειδή είναι χοντρός, δεν μου αρέσει ο άλλος επειδή είναι κοντός, ο άλλος επειδή πιστεύει εκείνο κει, σκότωστον».
Μετά από αυτό το αντιδημοκρατικό παραλήρημα από έναν εν ενεργεία βουλευτή, δεν χρειάζονται σχόλια, αλλά καθίστανται αναγκαίες συγκεκριμένες πράξεις από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η διαγραφή του είναι μονόδρομος.
Σε αντίθετη περίπτωση και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνυπεύθυνη, καλύπτοντας και επί της ουσίας υιοθετώντας, αυτές τις επικίνδυνες για τη Δημοκρατία μας απόψεις.
Η απόπειρα δυνάμεων της αντιπολίτευσης να κυλήσουν ξανά τη χώρα στο βούρκο της τοξικότητας και του διχασμού δεν θα περάσει.
Σε αυτή τη μάχη για την προστασία των θεσμών, του Κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας μας δεν υπάρχουν ούτε «γκρίζες ζώνες» ούτε «ίσες αποστάσεις» και άπαντες καλούμαστε να πάρουμε θέση με πράξεις και όχι με λόγια και υπεκφυγές.
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR