Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν 80 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στο λιμάνι

Ποσότητα-μαμούθ 80 κιλών κοκαΐνης κατασχέθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Σε ένα σημαντικό χτύπημα κατά του εμπορίου ναρκωτικών προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό μεγάλου φορτίου κοκαΐνης στο λιμάνι της πόλης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 80 κιλά κοκαΐνης τα οποία άγνωστοι είχαν κρύψει μέσα σε φορτίο με μπανάνες από το Εκουαδόρ. 

Οι άνδρες και οι γυναίκες της δίωξης Λαθρεμπορίου του τελωνείου Θεσσαλονίκης βρήκαν τα ναρκωτικά σε δύο από τις συνολικά 24 παλέτες του κοντέινερ που ερεύνησαν.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι το φορτίο της κοκαΐνης αποτελεί μέρος μιας συνολικής ποσότητας 500 κιλών ναρκωτικών που κατασχέθηκαν στο Εκουαδόρ.

Ως παραλήπτης του φορτίου με τις μπανάνες μέσα στο οποίο είχαν κρύψει τα ναρκωτικά εμφανίζεται μια εταιρεία από τη Βουλγαρία που εμπορεύεται ναρκωτικά στη Σόφια οι εκπρόσωποι της οποίας αναζητούνται.

ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness