Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ – Ποιος προηγείται, ποια είναι η έκπληξη;

Εκπλήξεις βγάζει η πρώτη δημοσκόπηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.
 
Η GPO για λογαριασμό της εφημερίδας τα ΝΕΑ μάλιστα έκανε δημοσκόπηση με διπλό δείγμα. Με πολίτες που ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ αλλά και με πολίτες που ενδιαφέρονται για το ΚΙΝΑΛ, ακόμα και αν στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν άλλο κόμμα, αλλά την ημέρα των εσωκομματικών θα προσέλθουν στις πράσινες κάλπες.
 
Πρώτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος που παίρνει σε ψηφοφόρους και εκτός ΚΙΝΑΛ οι οποίοι θα πάνε να ψηφίσουν 28,8 % ενώ στους ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ 27,2 %.
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου έρχεται δεύτερος και παίρνει στους ψηφοφόρους και εκτός ΚΙΝΑΛ που θα πάνε να ψηφίσουν 25,2 % ενώ στους ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ 25,8 %.
 
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι τρίτος και παίρνει στους ψηφοφόρους και εκτός ΚΙΝΑΛ που θα πάνε να ψηφίζουν 24,7 % ενώ στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ 25,4 %.
 
Η έκπληξη έρχεται από τον Παύλο Χρηστίδη που είναι τέταρτος και παίρνει τόσο στους ψηφοφόρους και εκτός ΚΙΝΑΛ που θα πάνε να ψηφίσουν όσο και στους ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ 6,2 %.
 
Ο Παύλος Γερουλάνος είναι πέμπτος και παίρνει τόσο στους ψηφοφόρους και εκτός ΚΙΝΑΛ που θα πάνε να ψηφίσουν όσο και στους ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ 4,3 %.
 
Τέλος ο Χάρης Καστανίδης έρχεται έκτος και τελευταίος στην κούρσα με 4,1 % στους ψηφοφορίες και εκτός ΚΙΝΑΛ που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις και 3,7 % στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.
 
Σύμφωνα με τους δημοσκόπους καλύτερη εικόνα θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα που φαίνεται πως θα είναι πιο σαφές το εκλογικό σώμα μετά και την ανάδειξη των στρατηγικών των υποψηφίων.
 
 
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...