Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τι δείχνουν οι μετρήσεις, η γαλάζια φιλία και η απουσία Σαμάρα

Για την Κύπρο θα πετάξει την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 
Η παρουσία του πρωθυπουργού στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα σημειολογική σε μια περίοδο που η Τουρκία ανεβάζει τους τόνους. 
Μετρήσεις  
Και οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν διευρυμένη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα με κυβέρνηση τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Όσον αφορά το μέτωπο της ακρίβειας οι πολίτες περιμένουν να δουν μειωμένους λογαριασμούς στο ρεύμα μέρα το νέο σύστημα υπολογισμού που θα ισχύσει από τον Ιούλιο, αναστέλλοντας την ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά και τις νέες ανακοινώσεις για τα καύσιμα. 
Σαμαράς  
Από νωρίς το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Καλαμάτα με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο για το ΕΣΠΑ. Ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει να μιλήσει στο Συνέδριο ενώ θα έχει και επαφές με τοπικούς φορείς. 
Πάντως δεν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά αφού ο πρώην πρωθυπουργός δεν ταξίδεψε στην εκλογική του περιφέρεια. 
Δείπνο  
Αν και είθιστε οι βουλευτές του ίδιου κόμματος και ειδικά της ίδιας περιφέρειας να κονταροχτυπιούνται φαίνεται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος με τον Δημήτρη Καιρίδη που εκλέγονται στο βόρειο τομέα και διατηρούν καλές σχέσεις. 
Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης οι δυο γαλάζιοι συνέφαγαν μαζί με τις συζύγους τους σε γνωστό στέκι στην Κηφισιά.
 
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR
 

    

 

randomness