Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τρομοκρατία: Ποιοι είναι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που θα χτυπούσαν το ισραηλινό εστιατόριο

Διαπραγματεύονταν την αμοιβή τους ανάλογα με τους νεκρούς που θα είχε η τρομοκρατική επίθεση που θα εξαπέλυαν σε ισραηλινό εστιατόριο.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της τρομοκρατικής επίθεσης που σχεδίαζαν οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η συντονισμένη δράση της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οδήγησε στην εξάρθρωση δικτύου, ο εγκέφαλος του οποίου δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, το οποίο σχεδίαζε χτυπήματα και στην Ελλάδα.

Μέλη του δικτύου αυτού είναι και οι δυο Πακιστανοί, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 27 και 29 ετών και είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες.

Όπως διαπιστώθηκε βρίσκονταν στην Ελλάδα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια παράτυπα.

Συνελήφθησαν πριν ένα μήνα περίπου για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ήταν κρατούμενοι για διοικητική απέλαση. Κατά τη σύλληψή τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.