Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Γιαπωνέζα έκρυβε το πτώμα της μητέρας της σε καταψύκτη για 10 χρόνια

Μια Γιαπωνέζα που έκρυβε σε έναν καταψύκτη το πτώμα της μητέρας της που είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια εξήγησε την κίνησή της λέγοντας ότι φοβόταν πως θα της έκαναν έξωση από το διαμέρισμα εάν γινόταν γνωστός ο θάνατός της, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Γιούμι Γιοσίνο, 48 ετών, συνελήφθη με την υποψία ότι «έκρυβε το πτώμα μιας γυναίκας» που βρέθηκε την Τετάρτη σε καταψύκτη σε διαμέρισμα του Τόκιο.

Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι έκρυβε το πτώμα εδώ και δέκα χρόνια διότι «δεν ήθελε να μετακομίσει» από το διαμέρισμα το οποίο μοιραζόταν με τη μητέρα της, όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το ενοικιαστήριο του διαμερίσματος σε κτίριο του Τόκιο ήταν στο όνομα της μητέρας, η οποία εκτιμάται ότι κατά τον χρόνο του θανάτου της ήταν περίπου 60 ετών, σύμφωνα με το Kyodo News.

Η Γιούμι Γιοσίνο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στα μέσα Ιανουαρίου λόγω καθυστερήσεων στην καταβολή του ενοικίου και η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από τον άνθρωπο που πήγε να το καθαρίσει.

Σύμφωνα με τον Τύπο, δεν κατέστη δυνατό να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της γυναίκας από τη νεκροψία που διενεργήθηκε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

Απόψεις

Ο Κώστας Σταυρογιάννης είχε συνδέσει απόλυτα το όνομά του με την αυτοδιοίκηση έναν θεσμό που υπηρέτησε πολλές δεκαετίες.Άριστος γνώστης των πολεοδομικών θεμάτων του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness