Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει Ολυμπιακού

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αύριο (31/10, 15:00) ο Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν είχε αγωνιστεί την περασμένη εβδομάδα, καθώς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της αναβλήθηκε το ματς με τη Λαμία, οπότε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ξαναμπαίνει στο γήπεδο μετά από δέκα ημέρες (το τελευταίο παιχνίδι της ήταν το εξ αναβολής της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 21/10).

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Κότσαρης, Ντάουντα, Χουχούμης, Τσαμπούρης, Κιτόκο και Πατράλης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Χειρίτραντας, Τσιλούλης, Μουνιέ, Βιτλής, Φατιόν.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

 

Απόψεις

Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου και την υπεροχή του Κ. Μητσοτάκη, ωστόσο κάποιοι κυβερνητικοί...