Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Eπιχείρηση-σκούπα έξω από το Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας !

Eπιχείρηση-σκούπα έξω από το Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας απο την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων . Εργαζόμενοι του Δήμου πήραν σκούπα και φαράσι και καθάρισαν το χώρο που τον επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας . Στην επιχείρηση καθαριότητας συμμετείχε και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος  Κωνσταντίνος Κερπενιώτης .
 
Το συνεργείο του Δήμου ξεκίνησε  για ένα μικρό καθάρισμα από τη διασταύρωση που εισέρχεσαι στο Κοιμητήριο , αλλά τελικά χρειάστηκε εργασία πολλών ωρών για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που είχαν συγκεντρωθεί στο παρκάκι της Ξηριώτισσας . Δέκα σακούλες με  σκουπίδια, δύο σκαφάκια κλαδέματα και δύο κάδοι μεγάλοι , πετάχτηκαν απο τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου . Με την ευκαιρία κλαδεύτηκε και ο πλάτανος , ενω  έφυγε και ένα μεγάλο μέρος από τη μουριά που κάλυπτε ότι βρωμιά πετούσαν κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας.
Γενικά άλλαξε όλη η εικόνα της εισόδου , αλλά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος δεν ικανοποιείται και θέλει να γίνουν περισσότερα πράγματα στο συγκεκριμένο σημείο . Οπως μας δήλωσε θα προτείνει να γίνουν  παρεμβάσεις αρχιτεκτονικής και έργα που θα μεταμορφώσουν στην κυριολεξία το Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας .
 
Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

➥ Πέρα από το αθλητικό πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, οι αθλητές μετέφεραν και το σημαντικό οικολογικό μήνυμα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness