Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μονή Πετράκη: Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι – Ποιος είναι ο ιερομόναχος με το σκοτεινό παρελθόν

Αποσβολωμένη για άλλη μια φορά η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι που πραγματοποίησε ιερομόναχος με σκοτεινό παρελθόν εναντίον ιεραρχών, στη Μονή Πετράκη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Ο 37χρονος ιερομόναχος είχε σε πρώτο βαθμό καθαιρεθεί και το απόγευμα της Τετάρτης το δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την καθαίρεσή του.

Ο αποσχηματισμός του δράστη είχε να κάνει για παραπτώματα που αφορούν σε υπόθεση ναρκωτικών, όπως επιβεβαίωσε ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος που ήταν παρών στο περιστατικό, πληροφορία που επιβεβαιώνουν και πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την διαδικασία ανακοίνωσης της απόφασης o ιερομόναχος ξαφνικά έβγαλε από την τσάντα του μπουκάλια με βιτριόλι εκτοξεύοντας το καυστικό υγρό στα πρόσωπα και τα χέρια των μητροπολιτών, τραυματίζοντας επτά από αυτούς.

Ο φρουρός που βρισκόταν έξω από την Μονή Πετράκη άκουσε τις φωνές και έπεσε πάνω του ενώ δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση με το συγκεκριμένο καυστικό υγρό στα κάτω και τα άνω άκρα.

Ο δράστης όπως αναφέρουν πληροφορίες συνελήφθη γρήγορα, καθώς από την περιοχή περνούσε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου και κρατείται.

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

 

Απόψεις

randomness