Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αρχηγική εμφάνιση Λοβέρδου στη Λαμία . Ετοιμος να διεκδικήσει την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο πρώην υπουργός σε κομματική συγκέντρωση στην αίθουσα του ΤΕΕ

Γράφει ο Χρήστος Αλεξανδρής 

Ετοιμος να διεκδικήσει την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα το βράδυ ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος συμμετέχοντας στις προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματος στη Λαμία. Ο Ανδρέας Λοβέρδος αφησε να εννοηθεί οτι θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιοτητά του για την αρχηγία  στο συνέδριο τονίζοντας οτι θα σεβαστεί απόλυτα τις διαδικασίες του κόμματος και το καταστατικό του.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές υποστηρίζοντας οτι σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερο σημείο απ' οτι πριν δεκαπέντε ημέρες και αυτό γιατί κανένας δεν γνωρίζει τις διαπραγματευτικές θέσεις της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση είπε ο κ. Λοβέρδος σαρώνει τα αποθεματικά των ταμείων ολων των φορέων του δημοσίου ενω δεν διστάζει να βάλει χέρι και στα αποθεματικά του Ταμείου των Γενεών που ιδρύσαμε για τους εργαζόμενους του μέλλοντος.

Δυστυχώς σημείωσε ο κ. Λοβέρδος δεν έχουμε καταλάβει τι πραγματικά θέλει η κυβέρνηση. Αλλα μας λέει την Δευτέρα αλλα την Τετάρτη τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε οτι κάθε εβδομάδα που περνάει δεν είναι κέρδος χρόνου για την κυβέρνηση αλλά απώλεια χρόνου για την χώρα και την κοινωνία. Για το ΠΑΣΟΚ και την πορεία ανασυγκρότησης που επιχειρεί σήμερα το κόμμα ο κ. Λοβέρδος τόνισε οτι  ''βασικός στόχος είναι η αποκρυστάλλωση της πολιτικής του γραμμής που οριοθετείται απο την επιλογή των στελεχών του να μην είναι συπλήρωμα κανενός ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- και δεύτερη στόχευση είναι  ο διπλασιασμός των δυναμεών του που θα μας κάνει μια χρήσιμη αποφασιστικά σημαντική δύναμη του τόπου''.

Ερωτηθείς για τη δήλωση που εκανε σε βάρος του σημερινού υπουργού Οικονομικών ο κ Λοβέρδος είπε οτι είναι ένας άνθρωπος που διεθνοποίησε τον εαυτό του σε βάρος της πατρίδας. Κατά την επισκεψή του στη Λαμία ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη με τον οποίο είχε μια φιλική συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα την Αυτοδιοίκηση και τη χώρα γενικότερα.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Λοβέρδο μίλησε ο Δήμαρχος τονίζοντας οτι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας εκτιμώντας ιδιαίτερα τις γνώσεις του και την ικανοτητά του να αντιλαμβάνεται σύνθετα προβλήματα προτείνοντας λύσεις.

''Θεώρησα υποχρεωσή μου να επισκεφθώ το Δήμαρχο της πόλης οχι μόνο γιατί είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και γιατί το Νίκο τον αγαπώ'' δήλωσε απο την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος.



Φωτογραφίες

    

 

randomness