Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν Τούρκοι για κατασκοπεία – Πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικούς στόχους

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά τη σύλληψη δύο Τούρκων πολιτών που κατηγορούνται για κατασκοπεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, η Αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση έως πολύ σοβαρή.

Το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις 16 Σεπτεμβρίου όταν δύο άνδρες κίνησαν το ενδιαφέρον ενός αστυνομικού στον Πόρο, καθώς πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικούς στόχους.

Όταν τους έκανε έρευνα εντόπισε τα στοιχεία και τα έγγραφά τους. Έτσι άμεσα μεταφέρθηκαν στη Μονεμβασιά και στη συνέχεια στην ΕΥΠ, καθώς είναι η υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εντοπίστηκε και το drone το οποίο πετούσαν.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness