Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Π. Πέρκα στην Εξεταστική για τα Τέμπη: Η συγκάλυψη είναι φανερή

 «Η συγκάλυψη είναι φανερή σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί», δήλωσε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Πέτη Πέρκα με αφορμή την κατάθεση του πρώην υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, Κ. Καραμανλή στην εξεταστική επιτροπή για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών». 

Όπως είπε η κα Πέρκα, «αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Ένας υπουργός να ψεύδεται, να λέει μισές αλήθειες και κυρίως το προεδρείο αλλά και οι συνάδελφοι της ΝΔ να μη μας αφήνουν στην πραγματικότητα να θέσουμε καν τις ερωτήσεις. Το κλίμα είναι απαράδεκτο. Πιστεύω ότι πραγματικά η συγκάλυψη είναι φανερή σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί.

Ελπίζω στις δικαστικές αρχές, να αναλάβουν και να αξιοποιήσουν τουλάχιστον τα στοιχεία που έχουμε δώσει και θα συνεχίσουμε να δίνουμε στο δημόσιο λόγο και στην δικαιοσύνη».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness