Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

DRUPA We create the future

Γράφει ο Αλέξανδρος Σπ. Ρίζος

 

Στις 28 Μαΐου και μέχρι 8 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στο Ντίσλεντορφ η έκθεση Drupa 2024, με 1.625 εκθέτες από 52 χώρες που θα παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνολογίες, λύσεις και θέματα για τη βιομηχανία της τυπογραφίας τώρα και στο μέλλον.
Σε αυτούς τους ασταθείς καιρούς που χαρακτηρίζονται από μεγάλες και γρήγορες τεχνολογικές αλλαγές, οι εταιρείες πρέπει να αντιδράσουν: Όσοι δεν προβλέπουν σημαντικές εξελίξεις και δεν προσαρμόζονται ανάλογα, θα θέσουν σε κίνδυνο το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και θα σπαταλήσουν ευκαιρίες για το μέλλον.
Η drupa διοργανώνεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για αυτό. Η κορυφαία παγκόσμια εμπορική έκθεση για τις τεχνολογίες εκτύπωσης επιδεικνύει ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επαγγελματίες του χώρου για ανταλλαγή γνώσεων υψηλού επιπέδου και δικτύωση με γνωστούς ειδικούς του κλάδου.
Στην έκθεση θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα των σύγχρονων τάσεων στην τεχνολογία εκτύπωσης, ενώ η παραγωγή συσκευασιών και η έντυπη συσκευασία είναι δύο τομείς που έχουν επίσης αποκτήσει μεγάλη σημασία.
Στη λίστα των εγγεγραμμένων εκθετών της βιομηχανίας εκτύπωσης και συσκευασίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι: Bobst, Canon, Comexi, Duplo, EFI, Epson, ESKO, Fujifilm, Heidelberg, Horizon, HP, Kodak, Koenig & Bauer, Kolbus, Komori, Konica Minolta, KURZ, Landa, Müller Martini, Ricoh, Screen, Windmöller & Hölscher, Xeikon.


    

 

Απόψεις

Τα πιο παλιά χρόνια μετά από τον τρύγο, τα σταφύλια μεταφέρονταν στο σπίτι, τα τοποθετούσαν στο πατητήρι. Δυό τρεις άνδρες ή και γυναίκες τα πατούσαν μέχρι να βγει ο...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness