Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πέθανε ο Αβραάμ Λεσπέρογλου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 χρόνων ο Αβραάμ (Μάκης) Λεσπέρογλου, όπως γνωστοποίησε σε σχετική του ανάρτηση ο δικηγόρος Γιάννης Ραχιώτης, καταγγέλλοντας τις ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Πέθανε σε ηλικία 69 χρόνων από έμφραγμα ο Αβραάμ (Μάκης) Λεσπέρογλου, όπως γνωστοποίησε σε σχετική του ανάρτηση ο δικηγόρος Γιάννης Ραχιώτης.

Σύμφωνα με τον Γ. Ραχιώτη, ο Αβραάμ Λεσπέρογρου «υπέστη έμφραγμα στο Γύθειο που έκανε διακοπές. Τον σκότωσε το διαλυμένο σύστημα υγείας. Στο Νοσοκομείο Γυθείου δεν μπορούσαν να του προσφέρουν τίποτα . Τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης υπηρετεί μόνο ένας καρδιολόγος και οι ανάγκες καλύπτονται όπως-όπως με ιδιώτες . Δεν μπορούσαν να του κάνουν στεφανιογραφία που θα του έσωζε πιθανότατα τη ζωή. Μετά από ώρες αναζητήσεων άλλου Νοσοκομείου αποφάσισαν να τον στείλουν στην Τρίπολη χωρίς να τον σταθεροποιήσουν πρώτα . Τον έστειλαν με κοινό ασθενόφόρο, δεν είχαν ειδική κινητή μονάδα. Πέθανε στο δρόμο για την Τρίπολη».

    

 

Απόψεις

Γράφει οΧ.Τ. ο Βιτ’λιώτης ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ Κουράγιο λέξη άσχημηΜασιέται στις κηδείεςΚαι γίνηκε διάσημηΑπ’ τις λαθροληστείες.Της αγοράς ποιος κοίταξεΤα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.