Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ντε λα Φουέντε χαιρέτισε την ποιότητα και τη συνοχή της Ισπανίας

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, χαιρέτισε την ποιότητα και τη συνοχή της ομάδας του στη νίκη επί της Γαλλίας, που οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Euro 2024, ένα κατόρθωμα για το οποίο δεν πήρε τα εύσημα και είπε ότι οφειλόταν στην ακόρεστη δίψα των παικτών του για επιτυχία.

Ο Ντε λα Φουέντε είπε ότι η ομάδα του είχε ευελιξία και εξαιρετικές ατομικές ιδιότητες, που όταν συνδυάστηκαν δημιούργησαν μια ειδική μάρκα ποδοσφαίρου που θα εμφανιστεί στον τελικό της Κυριακής, ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος είναι η Αγγλία ή η Ολλανδία.

«Η ιδέα μας για το ποδόσφαιρο βασίζεται στην αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να παίζουμε πάνω στα δυνατά μας σημεία. Γνωρίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, το έχουμε δει σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά», είπε στους δημοσιογράφους.

«Ατομικά είναι φανταστικοί αλλά προσφέρουν τα συλλογικά οφέλη των ατομικών τους ιδιοτήτων... εργάζονται πάντα για το κοινό καλό, για τη συλλογική προσπάθεια.

Είναι πολύ γενναιόδωροι στις προσπάθειές τους και στο ρυθμό εργασίας τους. Αυτό είναι μόνο ένα ακόμη σημάδι ότι αυτή είναι μια ακόρεστη ομάδα, ότι θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνονται με το πνεύμα της θυσίας».

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness