Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων ξεψύχησε εν ώρα εργασίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής


Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων που εργαζόταν στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής ξεψύχησε πάνω σε τάφο που άνοιγε για την ταφή αποβιώσαντος συμπολίτη μας.
Ο Γιάννης Μητσόπουλος, την ώρα που έσκαβε για τη διάνοιξη του τάφου, ένιωσε έντονη δυσφορία και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.
Τον άτυχο Γιάννη αντίκρυσε υπάλληλος του γραφείου τελετών που έφτασε στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής για την κηδεία άλλου συμπολίτη μας. Ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Ο άτυχος Γιάννης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, εργαζόταν στο Δήμο για πολλά χρόνια με οκτάμηνες συμβάσεις, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να μονιμοποιηθεί.  Όλοι στο Δήμο μιλούν για ένα εξαίρετο και πολύ εργατικό δημοτικό υπάλληλο.
Τα θερμά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του Γιάννη εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων. “Βαθύτατη θλίψη προκαλεί το γεγονός της πρόωρης απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου μας Ιωάννη Μητσόπουλου.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλων των συναδέλφων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του”, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 11.00 π.μ. στον Αγ. Αθανάσιο Γαλανέικων.
Η Διεύθυνση του “Λ.Τ.” εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά της συλλυπητήρια.

    

 

Απόψεις

Οι μπλε, πράσινοι και καφέ κάδοι απορριμμάτων! @ Η παραγωγή και διαχείριση των απορριμμάτων μοιάζει καταπληκτικά με την παραγωγή και διαχείριση του ηλεκτρικού...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness