Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υπεγράφη η σύμβαση για αποκατάσταση του τοιχείου αντιστήριξης στο Τιθρώνιο


Yπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση του τοιχείου αντιστήριξη στη Δημοτική Κοινότητα Τιθρωνίου, προϋπολογισμού 58.800 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Οι εργασίες, που θα ξεκινήσουν άμεσα μετά την υπογραφή της σύμβασης, όπως ανακοινώνεται από το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, αφορούν την καθαίρεση του υπάρχοντος τοιχείου αντιστήριξης στην δημοτική οδό του χωριού, το οποίο έχει υποστεί φθορές σε αρκετά σημεία και την κατασκευή νέου από σκυρόδεμα.
Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας με σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι “η διέλευση από το συγκεκριμένο δρόμο του Τιθρωνίου, που αποτελεί τη δεύτερη είσοδό του, είναι επισφαλής, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία στους κατοίκους. Εστιάζοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και την ασφάλεια των δημοτών μας δρομολογούμε έργα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα, που λύνουν προβλήματα ετών”. Και προσθέτει πως “παρότι τα κονδύλια και οι χρηματοδοτήσεις δεν είναι ανεξάντλητα, ο Δήμος μας, με ώριμες μελέτες, ισχυρά επιχειρήματα και ιεράρχηση στόχων συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους και να επιτυγχάνουμε, καλύπτοντας σταδιακά όλες τις ανάγκες των χωριών μας”.

Φωτογραφίες