Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκδήλωση στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Πρόερνας για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ο Δήμος Δομοκού, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας & Ευρυτανίας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.), διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μια ξεχωριστή εκδήλωση στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Πρόερνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου, σε ένα απόβροχο τοπίο που συνέβαλε στη δημιουργία μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αυγουστιάτικο φεγγάρι υπό τον ήχο εξαίσιων μελωδιών, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και πολιτιστική ανάταση.
Η Αρχαία Πρόερνα, ένας τόπος βαθιά συνδεδεμένος με την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, φιλοξένησε τη συναυλία της Ανεξάρτητης Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης. Η καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, μαζί με την ερμηνεία του γνωστού καλλιτέχνη Γεράσιμου Ανδρεάτου, δημιούργησαν μοναδικές στιγμές κάτω από τον διαυγή αυγουστιάτικο ουρανό.
Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση αποτέλεσε ένα ακόμα σημείο αναφοράς για τον Δήμο Δομοκού, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από δράσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

    

 

Απόψεις

randomness