Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Παναθηναϊκός πάει και για «8άρι» κι έχει στη λίστα του και τους Χουάνγκ και Μεϊτέ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες κι επίσημα την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή Ουρουγουανό εξτρέμ να εντάσσεται στο υπόλοιπο γκρουπ που έχει ήδη ταξιδέψει στη Γαλλία για τον αυριανό (22/8, 22:00) πρώτο αγώνα με τη Λανς για τα play off του Conference League.

Ο 23χρονος εξτρέμ πάντως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των «πράσινων» στο θερινό παζάρι, καθώς η αναζήτησή τους περιλαμβάνει κι ακόμη έναν κεντρικό μέσο («8άρι»), προκειμένου να αυξηθεί το ποιοτικό «βάθος» του ρόστερ και δη της μεσαίας γραμμής. Ιδίως απ' την στιγμή που ο Τόνι Βιλένα έχει αρχίσει να χάνει πλέον το... τρένο, όπως φάνηκε κι απ' την απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο να τον αφήσει εκτός αποστολής απ' το ματς με τη Λανς.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραμένουν ακόμα πολύ «ενεργοί» στην αγορά και για κεντρικό μέσο, τσεκάροντας διάφορες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων χαφ. 

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί εδώ και καιρό στο «τριφύλλι» είναι και δύο παλιοί... γνώριμοι, ο Χουάνγκ-ινμπεόμ ο οποίος αγωνιζεται απ' τον περασμένο Αύγουστο στον Ερυθρό Αστέρα και ο Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος έπαιξε την περασμένη σεζόν ως δανεικός απ' την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου απ' τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Χουάνγκ έπαιξε βασικός στο χθεσινοβραδινό (21/8) ματς των Σέρβων με την Μπόντο/Γκλιμτ για τα play off του Champions League, ωστόσο, έχει δείξει εδώ και καιρο τάσεις... φυγής απ' τον Ερυθρο Αστέρα, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο δε Μεϊτέ είναι μόνο προς πώληση απ' την Μπενφίκα (ή για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς) και η περίπτωσή του είναι σ' αυτές που παρακολουθούν «αθόρυβα», αλλά με ιδιαίτερη προσοή οι «πράσινοι».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness