Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Έφυγε» στα 58 της χρόνια η Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας Θάνια Αγγελοπούλου - Στερνό αντίο το μεσημέρι της Πέμπτης

«Έφυγε» από τη ζωή στα 58 της χρόνια μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνια (Θεανώ - Μαρία) Αγγελοπούλου. Υπηρετούσε για πολλά χρόνια το λειτούργημα του ιατρού οδοντιάτρου στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς, έχοντας εργαστεί και στο ΙΚΑ Στυλίδας για πολλά χρόνια.

Η απωλειά της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο Λαμίας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γιατροί του Γ.Ν. Λαμίας εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια της Θάνιας Αγγελοπούλου. “Υπήρξε αγαπητή συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ν.ΙΑ.Λ., αγωνίστρια και δυναμική σε όλη της την πορεία”.

Η αδερφή της, Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου, που έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα : “Έφυγες ήρεμα γαλήνια πιο όμορφη από ποτέ και στην αγκαλιά του αγαπημένου σου γαμπρού. Θα μας λείψεις... Σε αγαπάμε πολυ!!!”

Με βαθιά θλίψη η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας αποχαιρετούμε την Διευθύντρια Οδοντιατρικής Θεώνη (Θάνια) Αγγελοπούλου, ιατρό και συνάδελφο μας. Σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας και των οικείων της, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ένας μοναδικός, υπέροχος, καλοσυνάτος άνθρωπος, μια λαμπρή επιστήμονας, η Θάνια Αγγελοπούλου «έφυγε» πολύ νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων, αναφερει στο συλληπητήριο μηνυμά του ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

“Η Θάνια που μας γέμιζε ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη για τη ζωή. Η Θάνια που ήταν πάντα κοντά μας, που πάντα είχε ένα καλό λόγο και ένα τεράστιο χαμόγελο για όλους μας. Η απώλεια της Θάνιας ραγίζει τις καρδιές μας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της”.

Η κηδεία της Θάνιας Αγγελοπούλου θα γίνει την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 και ώρα 3.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους “ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ”.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν επίσης οι: Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, το Δ.Σ. της Ε.Ν.ΙΑ.Λ, ο Διοικητής του Γ.Ν.Λαμίας κ. Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς, ο Διευθυντής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ο Απόστολος Γκλέτσος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοί του.

Η Διεύθυνση του “Λ.Τ.” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.