Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η κρυφή δημοσκόπηση του Στέφανου, το τσιφτετέλι της Ζωής και ο πόλεμος στο Αιγαίο

Με δεδομένο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πλέον καμένο χαρτί και η κίνηση των «87» προετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανοίγει ο δρόμος για τον Παύλο Πολάκη. Άλλωστε είναι ο μόνος που διαθέτει επιρροή σε ένα διαλυμένο κόμμα το οποίο αναγκαστικά θα κινηθεί σε ποσοστά κάτω από το 4%.

 

Δημοσκόπηση 

 

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν πρόκειται να χαθεί. Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή θα στήσει το δικό του ψηφιακό κόμμα, για να μην έχει λειτουργικό κόστος. Στο εγχείρημα θα τον ακολουθήσουν πέντε με έξι βουλευτές και κάποια από τα νέα στελέχη που αναδείχτηκαν μετά την εκλογή του. Γι’ αυτό άλλωστε ο Κασσελάκης έχει παραγγείλει δημοσκόπηση να μετρήσει την αποδοχή που θα έχει στην κοινωνία ένα νέο κόμμα υπό τη δική του ηγεσία.

 
Ανακάλεσε 
 
 
Τώρα που έχει κάτσει η σκόνη απο τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική μπορούμε να κάνουμε δυο σημαντικές διαπιστώσεις.
Οσον αφορά το μέτωπο που πήγε να ανοξει ο Γιώργος Καραμέρος με τον Παυλο Μαρινάκη υποστηρίζοντας πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πλήρωσε τη διαμονή του σε ξενοδοχείο μετά απο δημοσίευμα, το έκλεισε αρον αρον.
 
Και αυτό γιατί ο Παύλος Μαρινακης όχι μόνο είχε τα παραστατικά πληρωμής πριν καν τη διαμονή του στο ξενοδοχείο αλλά και ξεκαθάρισε πως αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακαλούσε άμεσα τα όσα υποστήριξε το λόγο θα τον είχε η δικαιοσύνη.
 
Όπως ήταν φυσικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω οσα είχε πει. Παντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι πήγε να χτυπήσει ένα στέλεχος της κυβέρνησης που απο την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές ήταν στην Αθήνα, βρέθηκε στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ενώ συμμετείχε σε όλες τις κλειστες συσκέψεις πέρα απο αυτές στην Πολιτική Προστασία και στην Πεντελη υπό τον πρωθυπουργό.
 
Τσιφτετέλι 
 
Στον αντίποδα όμως ένα αλλο κυβερνητικό στέλεχος η υφυπουργός Αναπτυξης Ζωή Ράπτη λικνίζονταν υπό τον ήχο τσιφτετελιού σε κρουαζιέρα την ώρα που ακόμα έκαιγε η φωτιά σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας.
 
Για να εξηγούμαστε πολιτικό θεμα δεν υπάρχει σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αλλά θα μπορούσε να πάρει το αεροπλάνο  και να επιστρέψει αφού περιοχες της εκλογικής της περιφέρειας, στο Βόρειο Τομέα είχαν παραδοθεί στις πύρινες φλόγες.
 
Πόλεμος στο Αιγαίο 
 

Αυξάνονται δραματικά οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο. Η απόπειρα ενός λαθρεμπορικού να εμβολίσει περιπολικό του Λιμενικού αποκαλύπτει το μέγεθος του προβλήματος. Προφανώς ο Ερντογάν αποφάσισε να αφήσει ασύδοτουςτους λαθρέμπορους και να δημιουργήσει προσφυγική κρίση στην Ελλάδα. Όπως αντιλαμβάνεστε οι ελληνοτουρκικές σχέσεις εισέρχονται σε νέα επικίνδυνα μονοπάτια.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων