Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γκέντζου: «Η στήριξη της ελληνικής αποστολής ήταν το καλύτερο συναίσθημα»

Αφού χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο τάε κβον ντο, η 19χρονη Χριστίνα Γκέντζου, αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογία της, όταν ηττήθηκε και στο πως η στήριξη της ελληνικής αποστολής τόσο από τις εξέδρες αλλά και μέσω μηνυμάτων την εμψύχωσαν για να καταφέρει εν τέλει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. 

Η Χριστίνα Γκέντζου δήλωσε για την κατάκτηση του χάλινου μεταλλίου στην κατηγορία των 65 κιλών (Κ44) του τάε κβον ντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: 

«Δεν ξέρω πως αισθάνομαι γιατί ήταν μια περίεργη μέρα, αφού έχασα και μετά μπήκα σε μια διαδικασία να παίξω άλλα δυο παιχνίδια στα οποία έπρεπε να ανταπεξέλθω για να κερδίσω το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν ακραίο όλο αυτό για μένα όμως είμαι πολύ περήφανη διότι ξεπέρασα τον εαυτό μου. Ήμουν χάλια ψυχολογικά επειδή έχασα και δεν το περίμενα. Ύστερα έκατσα, με βοήθησε η δασκάλα μου, η Τάνια η φυσικοθεραπεύτρια μου και όλα τα παιδιά. Βρήκα τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενη που το ξεπέρασα. Είχα την ελληνική αποστολή να με υποστηρίζει στις εξέδρες και με βοήθησαν τα παιδιά και μέσα από τα μηνύματα που μου έστειλαν. Το ότι με στήριζαν και με εμψύχωναν ήταν το καλύτερο συναίσθημα. Νομίζω ότι ήταν αυτό που με βοήθησε πιο πολύ στο να ξεκολλήσω από το ότι στεναχωρήθηκα που έχασα».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

    

 

Απόψεις

Ο θερινός κινηματογράφος@ Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Βασίλη Κυριακάκη. Είδαμε και πάθαμε για να ανοίξει ο Θερινός Κινηματογράφος της Λαμίας και αντί να βάλουν οι...