Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε στη Βουλή το θέμα του λιθοβολισμού οχημάτων στην Καμηλόβρυση

Το θέμα του συχνού λιθοβολισμού διερχόμενων οχημάτων στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, στο ύψος της Καμηλόβρυσης, έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του προς Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ζητώντας άμεσες εξηγήσεις και μέτρα γι' αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο.

 

ΘΕΜΑ: «Σύνηθες φαινόμενο οι λιθοβολισμοί διερχόμενων οχημάτων σε περιοχή της Φθιώτιδας»

 

"Κύριε Υπουργέ,

Όπως μας πληροφόρησαν, σύνηθες είναι το φαινόμενο να λιθοβολούνται διερχόμενα οχήματα σε δρόμο της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Καμηλόβρυσης. Πρόσφατα εκ νέου κινδύνεψε οικογένεια, κατευθυνόμενη προς Τρίκαλα, αφού το όχημά της με πέτρες εβλήθη, με επακόλουθο να σπάσουν παράθυρα (οπίσθιο και οδηγού). Αν και η οικογένεια τρομοκρατήθηκε, ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του αποφεύγοντας ελιγμούς, που θα οδηγούσαν σε πιο δυσάρεστες εξελίξεις (ακόμη και θανατηφόρο τροχαίο).

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως διενεργήσετε έρευνες ακόμη και συλλήψεις έναντι των υπαιτίων – συμμετεχόντων (σε ανάλογες έκνομες ενέργειες), στην ευρύτερη περιοχή του θλιβερού περιστατικού που έλαβε χώρα πρόσφατα, πριν οδηγηθούμε σε ολέθρια αποτελέσματα;"

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

 

    

 

Απόψεις

Του Συνεργάτη μας, Φοίβου ΙωσήφΠαύλος Αποστολόπουλος - Δασάρχης Σπερχειάδος. Πυρπολητής του εαυτού του. Εντολέας η συνείδηση.. Συνείδηση ανελαστική, κοφτερή, αμείλικτη...