Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διπλή μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΣ Λαμία με Άνχελο Ενρίκεθ και Νίκο Γκοτζαμανίδη

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) ανακοίνωσε την απόκτηση των Άνχελο Ενρίκεζ και Νίκου Γκοτζαμανίδη. 

Η ομάδα της Φθιώτιδας, αρχικά γνωστοποίησε, πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα ο Χιλιανός επιθετικός ο οποίος μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στη Ρωσία με χρώματα της Μπάλτικα έχοντας 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ ενώ έχει παίξει ακόμη σε Μίεντζ Λέγκνικα (Πολωνία), Φορταλέζα (Βραζιλία), Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε (Χιλή), Γουίγκαν (Αγγλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ρεάλ Σαραγόσα (Ισπανία) και Άτλας (Μεξικό).

Έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (13/04/1994) διεθνή Χιλιανό φορ, Angelo Henriquez ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Μπάλτικα της Ρωσίας καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας με την Γουίγκαν. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σαραγόσα, Άτλας του Μεξικό αλλά και εκ νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε. Για δύο χρόνια ήταν στη Φορταλέζα της Βραζιλίας και για μία σεζόν στην Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας.

Μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

«Κυανόλευκος» και ο Γκοτζαμανίδης

 

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άνχελ Ενρίκεζ, η ομάδα της Λαμίας, ανακοίνωσε και αυτή του Νίκου Γκοτζαμανίδη, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό.

Ο 24χρονος κεντρικός έχει παίξει ακόμη στη Λάρισα, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» για τον Νίκο Γκοτζαμανίδη, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (25/01/2001)  Έλληνα κεντρικό αμυντικό Νίκο Γκοτζαμανίδη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε την προηγούμενη σεζόν την φανέλα  του Πανσερραϊκού καταγράφοντας 15 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και για τρία χρόνια στην ΑΕΛ όπου είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

 

Φωτογραφίες

    

 

randomness