Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ταχύτερος ο Οζιέ στην Ε.Δ. "Άγιοι Θεόδωροι 2" - Παραμένει ο Νεβίλ πρωτοπόρος

Ταχύτερος και στο δεύτερο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων, ήταν ο Σεμπαστιάν Οζιέ ο οποίος κατάφερε να πετύχει τον πρώτο χρόνο στις τρεις από τις πέντε μέχρι στιγμής Ειδικές του Σαββάτου (7/9) και συγκεκριμένα στη Θήβα και στα δύο περάσματα από τους Αγίους Θεοδώρους. 

Πίσω από τον Γάλλο οδηγό της Toyota, στη δεύτερη θέση με μισό δευτερόλεπτο μόλις διαφορά,  τερμάτισε ο Οτ Τάνακ με Hyundai δείχνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν και τη δεύτερη μέρα του εθνικού μας αγώνα αλλά τα δύο κλαταρίσματα στο Ρεγκίνι δεν του επέτρεψαν να παραμείνει στην κορυφή της Γενικής Κατάταξης από την οποία και άρχισε την προσπάθειά του το Σάββατο (7/9).

Σ' αυτή τώρα, βρίσκεται ο Τιερί Νεβίλ, ο οποίος σημείωσε τον τρίτο πιο γρήγορο χρόνο στους Αγίους Θεοδώρους και έχει "χτίσει" διαφορά 52,6 δευτερολέπτων από το δεύτερο Γενικής, Ντάνι Σόρντο που κατετάγη 6ος στην 11η Ειδική Διαδρομή του Ράλι. 

Τέταρτο και πέμπτο χρόνο, πέτυχε ο Τακαμότο Κατσούτα και ο Άντριαν Φουρμό αντίστοιχα.

Στη Γενική Κατάταξη τώρα, οι Οζιέ, Τάνακ, Πάγιαρι, Βίρβες και Έβανς συμπληρώνουν την πρώτη επτάδα ενώ ο Έλληνας, Ιορδάνης Σερδερίδης, με Ford Puma, είναι ο πρώτος Έλληνας οδηγός μιας και βρίσκεται στην 8η θέση.