Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περήφανος ο Εσπίριτο Σάντο για την πρώτη νίκη στο «Άνφιλντ» μετά το 1969

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, παρά τους τραυματισμούς και κατ΄ επάκταση την απουσία βασικών παικτών της.

Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη πέτυχε την πρώτη νίκη της στο «Άνφιλντ» από το 1969, επικρατώντας χθες της Λίβερπουλ με 1-0 για την 4η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα και να εξασφαλίσει τη δεύτερη νίκη σε τέσσερα ματς για την αήττητη Φόρεστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολλοί από τους οπαδούς μας στο γήπεδο δεν ήταν καν γεννημένοι (το 1969). Αυτό λέει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ», είπε ο Εσπίριτο Σάντο στους δημοσιογράφους.

«Περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε ως ομάδα... το μόνο που χρειάζεται είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου την κατάλληλη στιγμή και το κάναμε».

Η Φόρεστ έμεινε χωρίς τους δύο βασικούς μέσους της, με τον Ντανίλο να έχει σπάσει τον αστράγαλό του τον περασμένο μήνα απέναντι στην Μπόρνμουθ και τον Ιμπραήμ Σανγκαρέ εκτός με τραυματισμό στον μηριαίο. Ο σέντερ μπακ Γουίλι Μπολί απουσίαζε επίσης, με τραυματισμό στη γάμπα.

«Μακάρι να μπορούσαμε να τους έχουμε όλους έτοιμους. Δυστυχώς δεν έχουμε τρεις παίκτες μαζί μας... πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η Φόρεστ, που τερμάτισε 17η την περασμένη περίοδο, θα επισκεφθεί το Μπράιτον την ερχόμενη Κυριακή.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness